«Буковель»

 

Гостинність Гуцульщини особливо відчутна у Буковелі – сучасному курорті, чия популярність набирає щороку все більших обертів. Тут, серед первозданної природної краси підніжжя гори Буковель, в атмосфері автентичної чарівності старовинного селища Поляниця, вирує активне та комфортне туристичне життя. Заснований в 2000 р., лижний курорт лежить на висоті бл. 900 метрів над рівнем моря у високогірній чаші, захищеній від холодних вітрів мальовничими гірськими хребтами. Розвинена інфраструктура курортного комплексу європейського рівня передбачає цілорічний відпочинок в комфортабельних умовах, бальнеологічне лікування, широкий діапазон спортивних, розважальних та профілактичних послуг. Для розміщення вам запропонують сучасно обладнані готельні комплекси, котеджі туристичної бази, приватні садиби, а харчуватися та розважатися можна в кафе-ресторанах-нічних клубах на будь-який смак та бюджет. 

Зима в Буковелі — щось неймовірне, адже зимовий Буковель дозволить вам відпочити від шалених ритмів мегаполісів, відновити енергетичний баланс, насолодитися сніжними карпатськими краєвидами. І не забувайте, що зимовий відпочинок в Карпатах – це не лише лижі та сноуборд, а й рідкісна можливість нетривіально провести зимові свята. Новий рік та Різдво разом з «Відвідай» в Карпатах зі смаколиками гуцульської кухні під супровід запальних місцевих музикантів запам’ятаються вам на все життя.

На Буковель влітку .Із закінченням гірськолижного сезону життя на Буковелі не зупиняється, адже літо в Карпатах відкриває безліч можливостей для відпочинку, розваг та культурного збагачення. Прихильникам активного відпочинку доступні велопарк та кінний спорт, гірський серпантинний екстрім на квадроциклах та підкорення скель, трекінг гірськими стежками та рафтинг по бурхливому Черемошу, пейнтбол, мотузковий alpin-park, тенісні корти тощо. 

Bukovel. VodaClab та Карпатське море

You may also like

Leave a Reply